Såhär lyckas ni på ert IGEday

Det är i vårt största intresse att ni som företag lyckas på ert IGEday. Genom vår årliga utvärderingsenkät, som alla deltagare svarar på, har vi lärt oss en hel del om vad som fungerar, och vad som inte gör det. Ta del av våra tips här!

Börja med att planera dagen

Oavsett om ni ska anordna dagen fysiskt eller digitalt kan det vara bra att ha några punkter att förhålla sig till.

Marknadsför sedan internt och externt

I vårt pressrum finner du våra loggor, färdiga texter och annat färdigt material som du kan använda för att marknadsföra IGEday.

Ha koll på GDPR

De som besöker ditt företag är mellan 13-19 år. Därför är det viktigt att du har koll på allt som rör GDPR för den målgruppen.

Genomför ert IGEday

Den 25 mars är det dags och vi önskar er lycka till. Genom att inspirera och motivera nästa generation gör ni skillnad. Tack!

Ladda ned vår färdiga "Check"-lista

Vi vet att det är många saker att hålla i huvudet när man planerar IGEday. Därför har vi skapat en generisk lista i Excel som ni kan använda när ni planerar.

Inspireras av andra företag

Efter IGEday frågar vi deltagarna om deras syn på teknik har förändrats efter deras företagsbesök. Genom deras svar räknar vi ut en IGEday NPS-score. Ta inspiration av de företagen som lyckas bäst!

WSP – medverkar för sjunde året i rad
”Genom att visa unga tjejer och icke-binära allt spännande som WSPs medarbetare gör är förhoppningen att några av deltagarna blir så pass inspirerade att de väljer ingenjörsyrket.”

Läs mer!

WSP

IGEday NPS-score 2021

7.6/10

SÖDRA – medverkar på 4 orter i Sverige

”Som bransch måste vi göra saker gemensamt och öka jämställdheten på våra arbetsplatser. Att inspirera unga tjejer i tidig ålder till ingenjörsyrket, ett yrke som traditionellt är mansdominerat, är viktigt för vår och Sveriges framtida konkurrenskraft.”


Läs mer!

SÖDRA

IGEday NPS-score 2021

7.6/10

Ta del av våra lunch and learns

Vanliga frågor och svar

Vad ska vi som företag göra på IGEday?

Ni ska visa era förebilder och er teknik. Vi har gjort några generiska agendor. Kika på dem här.

När får vi deltagarlistan?

Vi skickar deltagarlistan måndagen den 14 mars.

Hur ser vi hur många som anmält sig?

Om ni besöker er företagssida ser ni antal platser kvar under er beskrivning.

Varukorg
Scroll to Top